عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام


دکترحسین مظفر


حسین مظفر متولد 1331 در خانواده مذهبی و دارای مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته برنامه‌ریزی و خط‌ مشی‌گذاری است وی عضو هیأت علمی و استادیار دانشگاه و دارای 3 کتاب و91 مقاله در زمینه های علمی، آموزشی، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی می‌باشد و در دهها کنفرانس  علمی داخل و خارج کشورحضور یافته است و دارای 40 سال سابقه مدیریت میانی و کلان می‌باشد.

مظفر در قبل از انقلاب همزمان با تدریس دروس آموزشی به تعلیم مفاهیم دینی و انقلابی اهتمام داشته و با تکثیر نوار و اعلامیه‌های حضرت امام (ره) و تشکیل کلاسهای دینی و قرآنی، نسل جوان را با اسلام و اندیشه‌های امام و ارزشهای انقلاب و مقابله با عوامل طاغوت آشنا می نمود.

وی در سال 1352 در دوران سربازی در پادگان لشگرک فعالیت مبارزاتی خود را استمرار بخشید و منجر به بازداشت وی و تقلیل درجه و مسئولیت ایشان می‌گردد.

مظفر در سال 1354 در زمانی که دانشجوی رشته راه و ساختمان در دانشگاه فنی و مهندسی کرمان بود،  به علت فعالیت انقلابی و سیاسی، تحت تعقیب ساواک کرمان قرار می‌گیرد و با کمک عناصر انقلابی دانشگاه از دانشگاه متواری و مجبور به ترک تحصیل می‌شود.

دکتر مظفر در سال 1355 با عناصر انقلابی و مبارزی همچون سردار شهید محمد بروجردی آشنا و به عضویت سازمان توحیدی صف در می‌آید و فعالیت تشکیلاتی و مبارزاتی خود را برای فروپاشی رژیم شاه و مقابله با آمریکایی‌های مستقر در ایران و سازماندهی انقلابیون پیرو امام آغاز نمود.

مظفر فعالیت‌های انقلابی و افشاگرانه خود را در سامان دادن به تظاهرات مردمی علیه رژیم شاه استمرار می‌بخشد و در به تعطیلی کشاندن مدارس و ادارات نقش‌آفرینی می‌کند و چندین بار توسط نیروهای انتظامی احضار و مورد تعقیب ساواک قرار می‌گیرد و در نهایت مدرسه او در جنوب تهران مورد محاصره نیروهای نظامی شاه قرار گرفته و در میان سیل مقاومت دانش‌آموزان، مردم و کسبه محل که به درگیری و تیراندازی می‌انجامد، دستگیر و روانه زندان می‌گردد.

دکتر مظفر در اربعین سال 1357 همزمان با فضای باز سیاسی و آزادی زندانیان، آزاد می‌گردد و پس از آزادی از زندان به دعوت شهید رجایی که تازه از زندان آزاد شده بود در ساماندهی اعتصاب معلمان تهران و تأسیس انجمن اسلامی معلمان ایران با این مرد بزرگ همکاری می‌کند.  

دکتر مظفر به علت ضرورت های اولیه انقلاب در تشکیل کمیته های انقلاب و همکاری با دادستانی انقلاب برای تثبیت پایه های انقلاب و سالم سازی کشور از عناصر وابسته به طاغوت و مقابله با منافقین و عناصر ضد انقلاب در شرق و غرب کشور همکاری می‌نماید.

 با شروع جنگ تحمیلی و با وجود مسئولیت های مهم و علی رغم محدودیت های ناشی از مسئولیت های کلیدی که در آموزش و پرورش داشت، بارها به جبهه های حق علیه باطل می‌شتابد و به عنوان نیروی بسیجی و رزمی، رزمندگان اسلام را یاری می‌دهد و پس از  چندین بار اصابت تیر و جراحت و شرکت در عملیات های مختلف، در یک حمله شبانه بر اثر انفجار مین دشمن پای او آسیب می‌بیند و به افتخار جانبازی  35 در صد نائل گردید.

مظفر در عملیلت مرصاد به همراه پدر و برادران خود در مقابله با منافقین کوردل شرکت می‌نماید و در حالیکه پدر بزرگوارش 8 سال سابقه حضور در جبهه ها و توفیق شرکت در 14 عملیات رزمی را داشت  و مادر گرامیش نیز 18 ماه در پادگان علم الهدی اهواز رزمندگان اسلام را یاری می بخشید،3 تن از برادرانش به نام های حسن،علی و رضا در یک زمان و در کنار هم به شهادت می‌رسند و یکی از برادرانش هم در عملیات دیگر مجروح شیمیایی می گردد.

گزیده ای از مسولیت ها و سوابق مدیریتی

·         وزیر آموزش و پرورش در دولت هفتم

·         عضو منتخب رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال 1380 تا کنون

·         نماینده مردم تهران در مجلس هفتم و نهم

·         رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما

·         عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی

·         عضو منتخب مردم تهران در شورای عالی هلال احمر ایران