تحقیقات کشاورزی مدرن را جدی بگیریم
آیت الله هاشمی رفسنجانی بعدازظهر امروز در مراسم افتتاح مجتمع تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی سربندان ( واحد علوم و تحقیقات تهران) با تاکید بر اهمیت کشاورزی برای جوامع بشری و کشور ایران، نسبت به مشکلات و معضلات هشدار داد و خطاب به مسولان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تحقیقات کشاورزی مدرن را جدی بگیرید.
۰۸ / ۰۶ / ۱۳۹۵
امنیت داخلی کشور به خاطر علاقه‌مندی مردم به نظام و انقلاب اسلامی است
امنیت داخلی کشور به خاطر علاقه‌مندی مردم به نظام و انقلاب اسلامی است
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عصر امروز در همایش «وحدت حوزه و دانشگاه» که با حضور محققین، پژوهشگران، مسؤولین و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یادگار امام (ره) برگزار شده بود، خاطر نشان کرد: این واحد از واحدهای خوب دانشگاه آزاد اسلامی است، که تاکنون موفقیت‌های بسیاری را کسب کرده و توانسته در بخش‌های مختلف بدرخشد.
۲۹ / ۰۹ / ۱۳۹۴
رئیس مجلس سنای فرانسه: هاشمی رفسنجانی، شخصیتی حکیم، با نگاه بلند سیاسی در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی است
رئیس مجلس سنای فرانسه: هاشمی رفسنجانی، شخصیتی حکیم، با نگاه بلند سیاسی در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی است
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار آقای ژرار لارشه، رئیس مجلس سنای فرانسه، با اشاره به ایام اقامت امام(ره) در فرانسه و ذهنیت مثبتی که مردم ایران از مردم فرانسه در آن مقطع تاریخی داشتند، گفت: رژیم پهلوی و صدام حسین با هم تصمیم گرفته بودند که امام را از عراق اخراج کنند و بعد از اینکه دولت کویت اجازه ورود به ایشان نداد، به سوی پاریس پرواز کردند و اقامت ایشان در نوفل لوشاتو، فرصت مناسبی بود تا ملت‌های جهان با افکار امام و اهداف مبارزه آشنا شوند.
۲۹ / ۰۹ / ۱۳۹۴
مصـاحبـه بـا روزنـامـه آرمـان با آیت الله هاشمی رفسنجانی
مصـاحبـه بـا روزنـامـه آرمـان با آیت الله هاشمی رفسنجانی
خیلی متشکر از اینکه وقتی را در اختیار روزنامه آرمان قرار دادید. از این بابت تشکر می‌کنیم. اولین سوال من در خصوص دو رویداد مهم است که در اسفندماه اتفاق می‌افتد. یعنی انتخابات مجلس خبرگان و انتخابات مجلس شورای اسلامی. دغدغه حضرت‌عالی در انتخابات همواره تأکید بر حضور مردم و مشارکت حداکثری بوده است. ولی الان یک دغدغه دیگر که هم مردم دارند و هم کسانی که خودشان را می‌خواهند به عنوان کاندیداً عرضه کنند، بحث نهادهای نظارتی است. آیا در این موقعیت تاریخی که کشور قرار گرفته، با توجه به جوّ منطقه، نهادهای نظارتی تسامح و تساهل بیشتری در این دوره به خرج می‌دهند؟ نظر شما چیست که این نگرانی هم برای مردم و هم برای کاندیدا پایین بیاید؟
۲۹ / ۰۹ / ۱۳۹۴
آيا سياست امروز ما عين ديانت ماست؟
آيا سياست امروز ما عين ديانت ماست؟
علّامه علی‌اکبر دهخدا، «سیاست» را «پاس داشتن ملک»، «حکم راندن بر رعیّت»، «حکومت، ریاست و داوری»، «خصلت، تدبیر و دوراندیشی»، «قهر کردن و هیبت نمودن» و «ضبط ساختن مردم از فسق به ترسانیدن و زدن» معنا کرده و با ذکر انواع سیاست، جمله‌ای به نقل از اخلاق ناصری آورده که: «یکی از اقسام سیاست ملک، سیاست فاضله است که آن را امانت خوانند و غرض از آن، تکمیل خلق بود و لازمه‌اش نیل به سعادت است. امام راحل که افضل مجتهدین سیاسی در عصر حاضر بودند و هستند، برای تبیین واقعی سیاست، می‌گویند: «مرا نزد رئیس سازمان امنیت بردند، او ضمن صحبت‌هایش، گفت: آقا سیاست عبارت از دروغ‌گویی است، عبارت از خدعه است، عبارت از فریب است، عبارت از پدر سوختگی است. این را بگذارید برای ما. من به او گفتم: این سیاست شماست. البته این سیاست هیچ ربطی به سیاست اسلامی ندارد. این سیاست شیطانی است و اما سیاست به معنای اینکه جامعه را راه ببرد و هدایت کند به آن جایی که صلاح جامعه و صلاح افراد هست. این در روایت ما برای بنی‌اکرم با لفظ سیاست ثابت شده است. (صحیفه نور، جلد 13، ص 216) با دو مقدمه فوق، خوب است، با هدف تطبیق بعضی از کردار و رفتار سیاسی بعضی از سیاسیون کشور با آنچه که امام عزیز به نقل از پیامبر اکرم(ص) گفته‌اند، نگاهی از سر تأمل به بعضی از کارها و حرف‌های سیاسی، به ویژه در هفته‌های اخیر بیندازیم و ببینیم، مدعیان میدان سیاست چه نمره‌ای از «سی یا صد می‌گیرند؟!!» خدا را شکر که انقلاب اسلامی ایران از نخستین روزهای پیروزی و حتی قبل از آن، دوران مبارزه، یک شخصیت تمام عیار دینی، سیاسی به نام امام خمینی(ره) داشت که هنوز هم سنگ محک میدان سیاست است. اکنون نیز برای اثبات این ادعا، بهترین سند، سخنان رهبری معظم انقلاب در تاریخ 15 خرداد 1369 در دیدار جمع کثیری از علما، روحانیون، مسؤولان و اقشار مختلف مردم استان خراسان است که فرمودند: [او] (آیت‌الله هاشمی رفسنجانی) کسی است که امام در تمام طول دوران انقلاب و قبل از آن و بیشتر از همه، بعد از انقلاب تا لحظه وفاتشان، نهایت اعتماد و اطمینان را به او داشتند. (آیت‌الله هاشمی رفسنجانی) کسی است که این قدر مورد اعتماد امام بود و این قدر به امام نزدیک بود. حرف‌های امام را بیشتر از آنها شنیده، درد دل‌های امام را بیشتر از دیگران شنیده و خبر دارد. حالا عده‌ای همینطور حرف می‌زنند و اصلاً نمی‌دانند که حرف دل امام چه بود.
۲۹ / ۰۹ / ۱۳۹۴
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی: اقدام ارتش نیجریه در کشتار شیعیان محکوم است
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی: اقدام ارتش نیجریه در کشتار شیعیان محکوم است
مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تشکیل جلسه داد و ادامه موضوع بررسی کیفیت سیاستگذاری و نظارت و اولویت‌های آتی برای پیشنهاد به رهبری معظم انقلاب را پیگرد کرد.
۲۸ / ۰۹ / ۱۳۹۴
تفکر شورایی برخاسته از فرهنگ اصیل اسلامی است
تفکر شورایی برخاسته از فرهنگ اصیل اسلامی است
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از اعضای شورای عالی استان‌ها، تفکر شورایی را برخاسته از فرهنگ اصیل اسلامی دانست و با یادآوری صراحت‌های قرآنی، گفت: انجام امور، مخصوصاً مسایل مربوط به عموم مردم در جامعه، از طریق شورا، استفاده از خردجمعی است که کمتر اشتباه می‌کند.
۲۵ / ۰۹ / ۱۳۹۴
پیام تبریک آیت الله هاشمی رفسنجانی به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور محترم ایران اسلامی
پیام تبریک آیت الله هاشمی رفسنجانی به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور محترم ایران اسلامی
آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیامی به رئیس جمهور محترم، جناب آقای دکتر روحانی، بسته شدن پرونده موسوم به پی.ام.دی و ابطال 12 قطعنامه علیه ایران اسلامی را به ملت شریف ایران، رهبر معظم و مجموعه دولت و مسؤولان کشور تبریک گفت. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از جهات فراوانی این پرونده را، شبیه تصویب قطعنامه 598 در سازمان ملل دانست.
۲۵ / ۰۹ / ۱۳۹۴
نباید، به اسم دفاع از رهبری، حرف‌های نسنجیده زد
نباید، به اسم دفاع از رهبری، حرف‌های نسنجیده زد
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی و مسؤولان استانی انجمن اسلامی معلمان، با تأکید بر نقش معلمان در زندگی فردی و اجتماعی انسان‌ها، گفت: هر وقت در جمع فرهنگیان هستم، یک نشاط فطری پیدا می‌کنم و هم صحبتی با معلمان، خیر و برکت دارد. چون معلمان، همیشه با حکمت هستند.
۲۴ / ۰۹ / ۱۳۹۴
بداخلاقی‌های افراطیون، هیچ پشتوانه عقلانی و قانونی ندارد
بداخلاقی‌های افراطیون، هیچ پشتوانه عقلانی و قانونی ندارد
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، دانشجویان را سرمایه‌های ارزشمند امروز و آینده کشور خواند و گفت: جواب ندادن به مطالبات برحق دانشجویان برای هیچ نظامی خوب نیست، چرا که آنان که آینده سازان نظام هستند، نباید در مسائل ابهام داشته باشند.
۲۳ / ۰۹ / ۱۳۹۴
یکی از نواقص زندگی ماشینی عدم توجه کافی به ورزش است
یکی از نواقص زندگی ماشینی عدم توجه کافی به ورزش است
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار اعضای هیأت رئیسه فدراسیون هندبال، با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول و گرامیداشت تقارن تولد حضرت محمد(ص) و میلاد مسیح، گفت: باید از این اتفاق مبارک به منظور افزایش وحدت بین پیروان همه ادیان الهی، به ویژه مسلمانان و مسیحیان استفاده کرد.
۲۲ / ۰۹ / ۱۳۹۴
مصاحبه خبرگزاری ایلنا با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
مصاحبه خبرگزاری ایلنا با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
بسم الله الرحمن الرحیم، قبل از هر چیز از فرصتی که در اختیار قرار دادید، تشکر می‌کنم. من حیدری مدیرعامل خبرگزاری هستم. مدتی را بنا به دلایلی در آنجا حضور نداشتم و مجدداً از یک سال و نیم گذشته برگشتم و مسؤولیت مجموعه را دارم. خانم مهدیانی سردبیر خبرگزاری هستند. آقای فرزاد دبیر سیاسی، آقای هادی عکاس مجموعه، خانم حاج‌محمدی دبیر فرهنگی و جانشین سردبیر هستند.
۲۲ / ۰۹ / ۱۳۹۴
پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به همایش نکوداشت آیت‌الله حاج شیخ علی‌اصغر معصومی
پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به همایش نکوداشت آیت‌الله حاج شیخ علی‌اصغر معصومی
آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیامی به همایش نکوداشت آیت‌الله حاج شیخ علی‌اصغر معصومی، ایشان را نمونه‌ای از خیل تربیت شدگان حوزه‌های مقدس علمی دانست که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، با معمار کبیر آن (قدس سره) همراه و رنج تبعید از شهری به شهری را تحمل و همواره در کنار یاران امام در دوران مبارزه به روشنگری و افشای رژیم طاغوت پرداخته است.
۱۸ / ۰۹ / ۱۳۹۴
شرق و غرب برای همکاری با ایران رقابت می‌کنند
شرق و غرب برای همکاری با ایران رقابت می‌کنند
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، پیش از ظهر امروز در دیدار مدیر عامل، معاونین، مشاورین و مدیران شرکت بازرگانی و تولیدی همگام، صنعت خودروسازی را پایه بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و باعث رونق اشتغال دانست و گفت: امتیاز خودروسازان این است که تولیدات آنها بلافاصله مورد قضاوت مردم قرار می‌گیرد و می‌توانند با ارتقای کیفیت موجبات رضایت جامعه را فراهم کنند.
۱۷ / ۰۹ / ۱۳۹۴
پيام آيت الله هاشمي رفسنجاني به افتتاحییه همایش زنان در مجالس ایران
پيام آيت الله هاشمي رفسنجاني به افتتاحییه همایش زنان در مجالس ایران
آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیامی به افتتاحییه همایش زنان در مجالس ایران، مطالبه اصلی زنان در جامعه را فعالیت‌های سیاسی و حضور در مصادر قانون‌گذاری دانست که خدا را شکر این امر در روند تدریجی حرکت دنیا به سوی دمکراسی، در ایران پس از انقلاب هم با برگزاری انتخابات فراهم شده و نگاهی از سر تأمل به حضور زنان در انتخابات 9 دوره مجلس شورای اسلامی‌، نشان می‌دهد که آنچه امروز باعث ناخرسندی زنان شده، به خودشان، آن هم به عنوان نیمی از جامعه مربوط می‌شود که هنوز به باور میدانی برای توانایی زنان نرسیده‌اند که اگر چنین می‌شد، زمینه‌های منطقی و عقلانی برای اصلاح قوانین و یا تصویب قوانین جدید فراهم می‌شد.
۱۷ / ۰۹ / ۱۳۹۴
حکومت اسلامی مردمش را آزاد می‌گذارد و جامعه را محدود نمی‌کند
حکومت اسلامی مردمش را آزاد می‌گذارد و جامعه را محدود نمی‌کند
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی حزب مردمی اصلاحات ایران اسلامی، با تأکید بر تقدس ویژه عتبات عالیات و به ویژه کربلا، به راهپیمایی میلیونی عاشقان حسینی در اربعین امسال اشاره کرد و با تبریک این توفیق و خسته نباشید به همه زائران، گفت: توکل خالص به خداوند و عشق واقعی به اهل بیت(ع) می‌خواهد که انسان در اوج ناامنی‌های عراق، برای زیارت 72 خورشید عاشورا و حضور در بین‌الحرمین، خطرات را به جان بخرد و با تحمل همه مشکلات و سختی‌های راه، خود را در اربعین به کربلا برساند.
۱۵ / ۰۹ / ۱۳۹۴
ایران را به جایگاهی که استحقاق دارد، برسانیم
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، پیش از ظهر امروز پس از افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، در مراسمی که با حضور مسئولان و مدیران ستادی سازمان مرکزی و همچنین رئیس، معاونان و اعضای هیأت علمی واحد دماوند برگزار شد، با ابراز خوشحالی از حضور در جمع آنان، گفت: اولین بخشهای این دانشگاه را به اتفاق آیت الله جوادی آملی افتتاح کردیم که وجود ایشان در این شهر باعث خیر و برکت برای مردم شهرستان و به خصوص دانشگاه شده است.
۰۸ / ۰۶ / ۱۳۹۵
ایران همیشه تلاش می‌کند که امنیت و صلح و ثبات به منطقه برگردد
ایران همیشه تلاش می‌کند که امنیت و صلح و ثبات به منطقه برگردد
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، پیش از ظهر امروز در دیدار آقای ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، با اشاره به سوابق همکاری‌های مجارستان و جمهوری اسلامی ایران، گفت: ایران در سال‌های پس از جنگ که سازندگی همه ابعاد جامعه را شروع کرده بود، همکاری‌های خوبی با مجارستان داشت که علیرغم رشد کمی و کیفی، متأسفانه دچار فراز و فرود شد که شاید در سال‌های اخیر بیشتر تحت تأثیر تحریم‌ها بوده باشد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گسترش همکاری با همه‌ی کشورهایی جهان را از برنامه‌های فعلی در دولت یازدهم دانست و گفت: انتظار ما این است که غرب با پایبندی به تعهدات خویش در مذاکرات هسته‌ای، همکاری‌ها در همه سطوح گسترش دهد و در این میان مجارستان، به خاطر سوابق درخشانی که در عدم ضدّیت با ایران دارد، می‌تواند نقش بهتر و بیشتری داشته باشد.
۱۰ / ۰۹ / ۱۳۹۴
از هدایت رهبری تا درایت دولت، جدیت تیم مذاکره کننده و حمایت مردم در مسأله برجام
از هدایت رهبری تا درایت دولت، جدیت تیم مذاکره کننده و حمایت مردم در مسأله برجام
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار وزیر جهاد کشاورزی و معاونین ایشان و روسای سازمان‌های مربوطه و مدیران بخش‌های مختلف این وزارت‌خانه، بسترهای گسترش کمی و کیفی کشاورزی در ایران را با توجه به گوناگونی آب‌وهوا برای تناسب با چهار فصل سال، در منطقه بی‌نظیر دانست و گفت: برای جبران کمبود آب که به دلایل جغرافیایی و اقلیمی، سابقه‌ای تاریخی در کشور دارد، همان‌گونه که در دوران سازندگی تجربه موفقی شد، جلوگیری از خروج آب‌های مرزی و استفاده بهینه از آب‌های داخلی و نزولات آسمانی در قالب سد‌سازی و کانال‌های انتقال و همچنین طرح‌های آبخوان داری و آبخیزداری، باید با جدیت پیگیری شود، تا بتوانیم رونق کشاورزی ایران را در همه مناطق و استان‌های مرزی تضمین کنیم.
۰۸ / ۰۹ / ۱۳۹۴
تقدیر و تشکر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام از اقدامات ضد تروریستی وزارت اطلاعات
تقدیر و تشکر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام از اقدامات ضد تروریستی وزارت اطلاعات
در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد، بررسی عناوین سیاست‌های کلی و اولویت‌های آتی، برای پیشنهاد به رهبری معظم انقلاب در دستور کار قرار گرفت.
۰۷ / ۰۹ / ۱۳۹۴
144 145 146 147 148 149 150 151 152 153