تصویب مشروط لایحه پالرمو در مجمع تشخیص/ CFT در جلسات آینده بررسی می شود


کد خبر: 6053
تصویب مشروط لایحه پالرمو در مجمع تشخیص/ CFT در جلسات آینده بررسی می شود
اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با اکثریت آرا با الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فرا ملی موافقت کردند.

به گزارش مرکزرسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه روز چهارشنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی، با حضور سران قوا و اکثریت اعضای مجمع، اعضای شورای نگهبان و سرپرست وزارت اقتصاد و وزیر امورخارجه با دستور کار بررسی لایحه پالرمو برگزار شد.
مخالفان و موافقان لایحه پالرمو در جلسه امروز نظرات خود را بیان کردند و بررسی 11 ایراد هیات عالی نظارت به این لایحه به پایان رسید و در پایان رای گیری شد.
این موضوع پس از قریب به ۴ ماه بررسی کارشناسی در کمیسیون‌های مجمع، ۵ جلسه کمیسیون مشترک و ۳ جلسه شورای مجمع به تصویب رسید.
طرح ها و لوایح در صحن مجمع تشخیص با رای موافق سه پنجم اعضا به تصویب می رسد.
پیش از این، مجلس شورای اسلامی با 5 شرط لایحه پالرمو را به تصویب رسانده بود که این مصوبه را شورای نگهبان نیز تایید کرده بود لذا جمهوری اسلامی ایران کنوانسیون پالرمو را در چارچوب قوانین و مقررات داخلی خودش پذیرفته و اجرا خواهد کرد.
به گزارش مرکز و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، بر اساس ماده واحده این لایحه، به دولت جمهوری اسلامی اجازه داده شد با لحاظ شروط مجلس شورای اسلامی به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) بپیوندد.

گزارش تصویری 


گزارش خطا
ارسال نظر